Länkbyte :=

Jag tycker ni ska gå in på Tindra Mullers blogg , 
kollade in den , hon har jättefin blogg och skriver jättebra och är verkligen en supersöt tjej så kolla in hennes blogg ;) 
http://www.nattstad.se/ppiiiip
 

Lite bilder

 
Lite bilder på maten och så och mormors blommor och så hon fick ;)

Grattis Mormor 90 år idag

Grattis världens finaste bästa älskade mormor , du är verkligen toppen och jag hoppas att du verkligen har haft det bra idag , ätit smögåstårta höll på att dö så jävla mycket jag åt ;)
Men i alla fall så ville jag bara säga att mormor fyller 90 år och hon är världens finaste och bästa mormor man kan har i hela jävla världen. Hon gör allt för mig VERKLIGEN ALLT menar jag då ;)
 
 
 
 

Mamma du är bäst

Min mamma förstår mig när jag är sjuk <3 
 

Normal / nej tror inte det

 
Jag vet att ni älskar mig så mycket

NY vecka

Är fortfarande sjuk och så , men det är mycket bättre och jag kommer förmodligen gå i skolan på onsdag så det känns välidgt skönt tycker jag. Jag fick åka in till skolan i alla fall idag för jag skulle hämta mina engelska böcker för jag har ju prov i det så jag kände att jag kanske behövde läsa lite så jag inte kommer där som ett stort ? eller något. 
 
Har snart varit sjuk i 5 dagar och jag kan ju säga att det har varit dom 5 jobbigaste dagarna i hela mitt liv, för jag har verkligen inte kunnat göra ett skit och jag har verkligen mårt cp dåligt.Jag har verkligen inte orkat sköta om mig över huvudtaget. 
 
Nu kommer 2 bilder på mig , den ena är jävligt skabbig men men! I alla fall så är den ena när jag inte har duschat och den andra är när jag har duschat, kolla på håret så få ni se hur sexig jag är när jag inte har duschat håret (Y)
 
 
 
 

ego bilder varför?

Asså jag har alltid undrat över detta , jag är en sån person som måste ta egobilder hela jävla tiden asså helt seriöst. om jag är på stan så ta jag egobilder om jag är på toan så ta jag egobilder om jag är i skolan , i sängen, när jag sitter på toa asså överallt. Asså är det typ en sjukdom helt seriöst. Det konstiga är också att jag hata verkligen mitt utseende och jag tycker jag är sjuktful. Men ändå så ta jag bilder på mig själv och lägger ut på min blogg eller på fb eller Instagram! Jag har problem men det visste väl de flesta redan. Men jag har alltid undrat det? Varför man ta massa egobilder och lägger ut på fb och instagram osv , är det för att man söker bekräftelse eller uppmärksamhet eller att det bara en en varnesak ? Här kommer Några bilder som jag i alla fall tycker jag blev bra på 
 
 
 
 
 
 
 

Förlåt ska berätta varför !

Först vill jag bara säga att jag hade tänkt göra ett videoinlägg om detta eftersom att jag inte orka skriva för jag är sjuk, men nu funkar inte videofy så jag få väl skriva detta istället. jag hoppas att ni gilla att läsa mycket för det kommer ni få göra nu! 
 
Okej Ni kanske har märkt att jag bara har bloggat 1 gång denna veckan och det var på måndag. Det ligger till så här att jag bruka får lite halv galna ide om att jag ska ligga före alla i skolan och så. Så på måndags eftermiddagen så tog jag hem precis allt jag hade i mitt skåp. När jag kom hem så låste jag in mig på rummet och stängde av både mobilen och datorn och började plugga som ett as! När jag kollade på klockan så märkte jag att jag hade pluggat i 8 timmar så. Jag var sjukt trött och orkade inte plugga den dagen så jag sket i  det.
 
Nästa dag så åkte jag hem ganska tidigt för jag kände att jag ville plugga , jag var typ beroende av att plugga kände det som . Så jag satte mig framför böckerna igen och pluggade . Jag hade tänkt att blogga den dagen men jag blev så sjukt trött efter jag hade pluggat så jag bara ne jag orka inte.
 
Torsdag så behövde jag inte gå i skolan , men jag åkte ändå in till skolan så jag var där kl halv 8 på morgonen för jag skulle bara hämta ett papper som jag behövde sen fick jag vänta på bussen i 3 timmar. Inte nog med att jag fick vänta på bussen, jag fick gå hem och jag har 3 km hem till mig från min närmaste busshållsplat. När jag kom hem så var jag så trött jag så jag somnade direkt när jag hade kommit in. Så den dagen orkade jag verkligen inte blogga heller. 
 
Fredagen på morgonen där så var det helt okej, jag kände att jag var pigg och jag skulle orka blogga och gå i skolan. Men jag trodde förmodligen fel där för när jag kom till skolan, så började dagen ganska bra men sen när jag började min lektion så började helvetet. Jag frös som en jävla idiot , jag trodde fan jag skulle dö. så det gick en stund till jag frös lika mycket då och så till slut så pallade jag inte mer så jag gick och sjukanmälde mig och tog bussen hem .När jag kom hem så hade jag 39 i feber och hade ont i huvudet och hostade som et jävla rövhål så jag gick och la mig och sov hela dagen. 
 
Sen hela helgen så har jag sovit hela tiden och jag har inte orkat bloggat, men jag mår bättre så jag kommer nog börja blogga lite bättre nu! Men är fortfarande sjuk men jag hoppas jag bli frisk snart .
 
Här kommer lite bilder från veckan !
 
 
 
 
 
 
 

Måndag köpt ny tröja

Måndagar är världens drygaste dag på hela veckan , kan ju inte påstår att jag gilla måndagar precis . var först på ett möte och sen gick jag till skolan och sen köpte jag en ny tröja kände att jag behövde köpa något för att göra mig själv glad :) 
 
 
 


Söndag kväll

Jag kände att jag ville sluta helgen mysigt så jag har laddat ner en film som heter Hypnotisoren och sen så har jag popcorn och cola och kexchoklad så allt är perfekt. jag tände massa ljus också för jag älskar när man har ljustända, så nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på filmen och bara hade det allmänt bra. Så vi hörs sen om inte så hörs vi imorgon och jag hoppas att alla har haft en toppen helg <3 
 

länka fyra fina blogga !

Den första bloggen jag vill att alla ska ni och kolla på är min fina kompis blogg http://Jennifeerss.blogg.se
 
den andra bloggen jag vill att ni ska kolla in är http://crazydancer.devote.se 
 
den tredjer bloggen jag vill att ni ska kolla in är http://lisanderssons.devote.se/
 
och den fjärde jag hade tänkt att länka är http://www.nattstad.se/Belleeee
 
Nästa gång kanske det bli just din tur ;)

solig och fin dag

asså man ser så jävla äcklig ut på morgonen och jag mår skit dåligt över det ibland , Men det är ju tur att jag har min älskling (plattången) om jag inte hade haft den så hade mitt liv varit förstört :(
 
 
 
 

Nya bilder igen ;)

 
 
 
 
gick ut och tog lite bilder här är bilderna ;)

Melodifestivalen kommer till Karlskrona

Om ni inte visste detta så är ju en av deltävlingarna i melodifestivalen 2013 i Karlskrona ! Helt seriöst så tycker jag att det är onödigt att ha det i karlskrona. varför har dom så jävla många deltävlingar ? Asså varför inte bara har 2 deltävlingar och sen final liksom. Okej asså det är ju kul för karlskrona för då för ju denna äckliga staden uppmärksamhet.Men tycker ändå att det är onödigt helt seriöst. 
 
om ni inte visste så är deltävlingen i karlskrona den första helgen i feb så ni vet om det.
 
 

fredag 18 jan

det ända jag har gjort idag är skolan det gick bra , sen så har jag käkat på donken.
Ska bara ta det lugnt och ah käka popcorn och så och kolla tv jag kanske blogga mera sen om inte så gör jag det imorgon :)
 

Tack alla för ni fanns där för mig

efter detta med att farmor dog så har jag verkligen mårt skit dåligt verkligen piss. Jag kände att jag inte orkade göra ett skit. Jag ville knappt gå till skolan idag för jag ville bara gömma mig och gråta sönder och aldrig mera komma ut igen. Men det var tur att jag inte stannade hemma. jag vet att farmor mår bra där uppe i himlen nu och jag vet att hon inte kommer lida mera och inte plågas heller. Så jag behöver inte vara orolig för jag vet att dom kommer ta god hand om henne där uppe. Jag kommer alltid tänka på dig farmor du kommer alltid finnas i mitt hjärta och det hoppas jag att du vet. Det var inte alls kul att ser dig ligga och mår så dåligt som du gjorde. I love you
 
Sen ett stort tack till alla mina underbara vänner som verkligen har stöttat mig i detta jag hade aldrig klarat detta utan er . Ni gjorde så jag började tänka framåt och jag är evigt tacksam över det. Ni är så sjukt underbara. I såna här stunder vet man verkligen vilka som är ens äkta vänner och jag mår så bra av att vara nära er allihopa. Ni vet själva vilka ni är så jag behöver inte skriva upp alla namnen. En sak ska ni veta att ni har verkligen ett hjärta av guld och jag kommer alltid att älskar er . Om detta skulle hända er så vet ni vart jag finns för jag kommer hjälpa er i detta också jag kommer alltid stå vid er sida. Jag vet inte hur jag ska förklara detta på bästa sett men ni förstår hur jag menar hoppas jag. Jag älskar er och jag älskar farmor och jag kommer alltid älskar er och farmor ni är bäst

tyvärr orka inte idag

tyvärr jag orka inte bloggar idag och jag mår inte så bra och jag har ont i mina ögon och så . Så jag blogga mera imorgon istället .

fika och sola

 
 
 
kände att jag behövde sola sen så gick jag och moa och fikade så mysigt <3

FÖRBANAD

 
Så jävla trött på er nu skaffa ett liv och säg det till mig face mot face istället äckliga människor

fyra nya bilder

 
 
 

Tänker på dig farmor

Jag åkte till skåne av en anledning inte för att träffa folk , anledningen var att min farmor är ganska sjukt. Eller ganska hon är väldigt sjuk och när jag kom in till henne idag så fick jag så jävla ont i mitt hjärta. Asså att ser en människor så sjuk och inte kan göra ett jävla piss hon försökte verkligen prata men det gick inte, det hon fick fram var inte ens ord det var konstig ljud mest. Sen så hade hon ryckningar i benet och så och skakade som fan. för ungefär 1 år sen så var hon helt frisk verkligen helt frisk och hon kommer ihåg allt och allting, Men nu är hon som en helt annan person och jag var livrädd för att gå in till henne idag. Jag klarade knappt av att vara där inne. Jag vill helt seriöst börja gråta men jag kunde inte. Det jobbiga är också att hon hör precis allt vi säger men hon kan inte prata. Hon försöker säga att hon vill ha hjälp men vi förstår inte vad hon säger. Fast vi fatta ju att hon vill ha hjälp. Det jobbiga är att hon har alltid varit så snäll mot mig och när hon har varit hemma hos mig så har hon alltid frågat om skolan och vilka jag umgås och massa sånt. Hon har alltid skicka pengar till mig när jag har flytt år eller när det har varit jul eller något annat. Men det är ju inte viktigt nu. Men jag får så mycket skuldkänslor för jag har inte vågat hälsa på henne på 1 år. Bara för att hon har varit sjuk och det värsta jag vet är att åka till ställen där människor är sjuka för jag hata att ser när någon ligger och plågas. För det är ju det hon gör hon ligger och plågas hon kan inte göra något åt saken det är inget som hjälper känns det som. Jag är bara rädd för att det var sista gång jag såg henne. :(
Jag tänker på dig farmor och jag vill verkligen att du ska blir frisk jag ber till gud att han hjälper dig <3

Om tjejerna kan så kan fan jag

 
 
Om tjejer kan lägga ut sånt här så kan jag fan också det :D hoppas ni blir jävlig underhålland.
Älskar eller hata mig bryr mig inte ett skit ;) 

Jag ska göra det ?

Jag har bestämt mig nu verkligen jag ska tar körkort. Jag har alltid sagt att jag inte ska det för att jag ska flytta till stockholm när jag sluta skolan och att jag aldrig hade kört ändå osv. Men nu har jag verkligen sagt till mig själv att jag vill det. Några av mina kompisar har körkort och några håller på att ta och jag tycker att det verka as coolt att kunna köra vart man vill och så utan att ta bussen. Mina föräldrar vill också att jag ska skaffa körkort och så men jag har alltid sagt nej jag vill inte jag palla inte och så, Men det är ändring på det nu. Tänk sen när man har körkort då behöver man inte fråga mamma och pappa om dom vill köra mig dit jag vill och så. Så jag ska prata med mamma och pappa och säga till att jag vill skriva in mig. 
Dom kommer blir superglad för dom vet att jag aldrig skulle fråga det ändå ;)
 

Nya bilder !

 
 
 
 
 

Ingen uppdatering igår

Förlåt jag ber så mycket om ursäkt men jag glömde blogga igår jag hade kunnat blogga men jag tänkte inte så långt jag hade liksom mobilen på mig hela dagen men ah. jag och en kompis drog til hemmakväll och köpteen fet jävla godis påse. Den kostade 108 kr underbart eller? Jag bruka inte äta godis men jag kände att jag behövde det så det fick blir så igår kväll. Jag kommer aldrig mer slösa över 100 kr på godis men men en gång gör ju inget. Vi kollade på film och så också. Snart ska mamma och pappa iväg så jag är hemma själv gud vad kul. Eller inte! Denna bilden jag kommer lägga ut är från igår då. Men jag skriver lite mer senare idag ;)
 

Solade idag

Kände att jag behövde lite färg och jag var sur på allt så jag muntrade upp mig själv med lite solning ;) 
 
 
 
 
 

Solade idag

Kände att jag behövde lite färg och jag var sur på allt så jag muntrade upp mig själv med lite solning ;) 
 
 
 
 
 

fixa snabba pengar ti karlskrona tydligen

okej detta var lite sjukt om jag ska vara ärlig men ändå fett roligt. Det ligger till såhär att jag hade gjort matteprovet idag sen så gick jag ut från skolan . När jag kolla raktfram så ser jag ett par hundar som jag bruka gosa med och ägaren är sjukt snäll har bara snackat med henne 2 gånger typ. Jag bruka oftast bara gå fram och fråga om jag få söga hej till hundarna och typ inget mer. Men i alla fall så stod jag och snackade lite med ägaren och då började vi prata om att  hon hade svimmat på en bänk och så och jag tyckte så synd om henne. Sen var hon orolig för hon ville gå en långrunda med sina hundar men hon orkade inte hon var helt spyfärdig och så. Så jag sa, jag kan ta dina hundar och gå en långrund så kan du gå hem och vila dig så kommer jag hem med dom sen när jag är klar? Hon bara åhh vill du verkligen det dom behöver det, gud så gullig du är. Så jag gick med henne så hon visade vart hon bor. Sen tog jag hundarna och gick och sa att jag är tillbaka om 45 min. Sen när jag kom tillbaka gick jag in och ringde på så öppnade hon dörren och frågade om det hade gått bra och så. Jag svarade att det hade gått superbra och hundarna var så snälla. Hon var verkligen superglad. Sen så sa hon här får du 50 kr för du var så snäll och gullig och ville gå en runda med dom. jag sa Nej tack du behöver inte ge mig pengar för att jag gick med dina fina hundar. Men hon bara jo det är klart att du ska ha dom så hon öppnade min hand och gav mig dom. Sen så sa jag om du behöver hjälp fler gånger så kan du ju bara ringa så hon fick mitt mobil nummer och mitt namn så om hon behöver hjälp så ska hon ringa.
 
Asså fan vad kul det är och hjälpar människor som verkligen blir jätteglad och uppskatta det man gör. så sjukt fina människor det finns. Det är väl klart att man hjälper någon som behöver hjälp.
 
tog tyvärr ingen bild på Hundarna men få göra det nästa gång jag träffa på dom ;) 
 
 

lite nya bilder ;)

 
 

Kina Mat idag ;)

Idag var jag ledig från skolan, men drog dit för jag skulle göra ett matteprov som jag klarade. Så det känns så jävla bra. Sen så hände det massa annat roligt. Sen så gick jag och käkade kina med en och det var jättetrevligt. Sen så fyller pappa år så Grattis pappsen så åkte hem och käkade tårta. 
Blogga lite senare puss 
 

Farmen 2013

som alla vet så har ju Farmen börja igen och jag tycker det är så jävla bra och jag älskar det programet. Dom är ju för fan efterblivna hela högen. Den jävla fjortis som inte kan ett skit men det är typ hon och en kille som är as snygg som jag tycker ska vinna tjejen är också fett gullig ;) Men sen så har vi storbonden som är Paul asså jag vet inte om jag ska börja gråta eller skratta , han är ju för fan den som gör hela programet även att jag tycker han är halv konstig men ah. Han bor Tydligen i Blekinge och till och med I Karlskrona. Men han är kung för fan. 
 
Rekomendera att ni ska kolla på det på Tv 4 kl 19.30 varje dag tror jag det är inte säker men i alla fall det kommer i morgon igen ;) 
Jag ska lätt söka till det helt seriöst jag hade vunnit hur lätt som helst !
 
Glömde tomten med Glasögonen Älskar han så jävla grym ;)
 

Nya bilder på mig ;)

 
 
 
Man behöver inte alltid vara fixad för att kunna ta egobilder och lägga ut på bloggen ;) här får ni exempel på det ;)

Justin bieber skandal !

Asså helt seriöst jag kände verkligen att jag behöver skriva av mig detta annars kommer jag blir tokig okej! Asså detta med Justin bieber helt seriöst snälla kan alla bara sluta att göra detta till en sån stor jävla grej. Nej jag har inget emot fanskapet han är jättesöt och sjunger bra men snälla ingen bryr sig om han nu skulle ta droger. Asså om  han nu gör det så gör han väl det av en anledning att han mår dåligt eller något . Hur kan man ens veta att han gör det alla snacka en jävla massa skit , Han man ens gått fram och frågat han om han gör det? Det är hans liv och hans problem. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att han har gjort det, han är för smart för det. Sen att hans Fans skulle skära sig för att han har tagit droger jo eller hur , Vissa kanske har gjort det men om man gör det så är man ju för fan helt jävla störd i hela jävla huvudet. Så om någon kändis som jag verkligen avguda vi kan bara ta något som ett  exempel, vi kan ta Eric saade om han skulle våldtagit en så skulle jag mått så jävla dåligt så jag skulle ha skärt mig. Hmm ne tror inte det man är fan bara konstig om man skär sig om ens största idol har gjort något som är "olagligt" hmm ne tror inte det pinsamt bara. Men jag säger inte att det är fel jag tycker bara det är jävligt töntigt om man ska skära sig om ens största idol är dum i huvudet ibland. En annan sak är det om man skär sig för att man har blivit mobbad eller retad eller något sånt men man gör inte det bara för att Justin "har" tagit droger 
 

Skaffa er ett jävla liv för fan


shoppat för 6000 kr på 2 veckor

Shopping är viktigt för mig eller ah det är viktigt för alla engligt mig men sen kanske andra tycker på något annat sett vad vet jag ? i alla fall när jag mår dåligt eller så, så shoppa jag för jag mår så mycket bättre om jag få köpa något. vi kan ta ett exempel om en fjortis inte få sminka sig så blir hon förmodligen deprimerad, det är likadant med mig om jag inte få shoppa så mår jag as dåligt och det gör jag. Så När jag mår dåligt så gå och och köper något fint till mig. Det behöver inte alltid vara kläder det kan vara godis mat hårspry vad som helst bara jag få köpa något så mår jag skitbra. Dom 2 senaste veckorna så har jag varit överglad typ eftersom att jag har typ bara shoppat och shoppat och shoppat och när jag gör det så blir jag som en helt annan person. Så om någon undra varför jag inte är glad så är det för att jag inte har shoppat. Så om någon vill göra mig på bättre humör så vet ni vad ni ska säga. vi gå och shoppa eller köper något kanske sushi eller pizza eller köper kläder vad som för jag måste verkligen köpa något. Men nu så har jag bestämmt att jag ska spara lite pengar så jag kan stor shoppa igen i slutet av Jan så jag inte stå där som en idiot och inte har några pengar för då kommer jag mår skit dåligt. Sen så har jag bestämmt att jag ska inte lägga 600-700 kr på Donken som jag har gjort innan för  det är inte bra. Den bilden som ligger här nere nu som jag kommer ladda upp är på lite jag har shoppat dom här 2 veckorna. Så nu vet ni om jag mår dåligt och ni vill har mig på bättre humör så är det bara att fråga .... nicke vill du gå en runda på stan och shoppa lite då kommer jag mår så mycket bättre för jag verkligen älskar att shoppa .
 

Skolstart och shopping

Som alla kanske vet så har skolan dragit i gång igen. Jag ska verkligen sköta skolan jag vill verkligen inte lägga mer efter än vad jag gör och jag mår verkligen skit dåligt om jag fortsätter att ligga efter hela tiden. Det var en ganska chill första dag i skolan och det hände inte alls mycket om jag ska vara ärlig.Efter skolan så tog jag och köpte något fint till mig själv för jag kände att jag behövde pigga upp mig själv lite så gick in på MQ och köpte en shorta så är ganska nöjd med det. kollade runt lite i andra butiker men kände att jag inte ville köpa något mer just idag. Sen drog jag hem för att villa upp mig. Jag tror jag håller på att blir sjuk och det är verkligen inte bra nu när jag ska ta tag i skolan. Men men sånt är livet ska gå och lägga mer lite tidigare idag så jag kan sova ut redigt så jag är glad och så till skolan imorgon.Här kommer en bild på mitt nya inköp. 
 

videoblogg

 
 
Jaha typ vem bryr sig haha ;) 

RSS 2.0