Angående om videoinlägget igår

Angående om videoinlägget om analsex igår, det var ju många som tyckte om det och det vara några st som inte tyckte om det. Jag måste bara berätta det så att ni förstår detta, Men jag gör precis vad jag vill på min blogg jag lägger ut massa video på onödiga saker jag snacka om precis vad jag vill och vad jag känner för.Om ni nu tycker att detta är konstig eller något annat så föredra jag att ni inte gå in och kolla på min jävla bloggen. Jag har liksom inte tvingat in er här. 
 
 
När jag skriver på fb att ni ska kolla min blogg så tvingar jag inte er! Det är ett jävla val ni gör själva. Hur svårt kan det vara att inte trycka på länken. Om ni inte trycker på länken så behöver ni inte vara oroliga och ni behöver heller inte tycka att något är konstig.
 
 
Sen att jag ge bögar dåligt rykte hmm ursäkta mig så det är bara jag som på verka hela jävla gayvärlden då eller ? Jag ge verkligen inte bögar dåligt rykte. Personligen så tycker jag bara att jag ge dom bättre rykte.Fast det är vad jag tycker nu okej ! 
 
 

dusch bilder ;)

 
 
 
kände lite att jag behövde ta lite egobilder när jag duschade ;)

videoinlägg prata om analsex ;)

 
 
Känsliga killar som inte klara av bögar ska förmodligen inte kolla på detta inlägget :)

Lyckan kommer lyckan gå !

Hejsan igen ! 
Asså jag har verkligen tänkt på massa saker och kommit fram till någrar normal svar. 
mitt liv har varit ganska dåligt, asså inte dålig så men jag har haft det välidgt jobbigt med vissa saker t.ex är skolan och min läggning och mitt utseende. Ni vet ju det här med skolan redan, typ att jag har haft det jättejobbigt i skolan och mina betyg har varit as dåliga och blablabla. I alla fal så nu har det bara gått framåt framåt och mer framåt. Asså jag har klarat massa prov nu bara dom senaste veckorna och jag kan verkligen jobba jättebra på alla lektioner och allt är bara så jävla bra. Man bli bara så jävla lycklig man känner verkligen att man kan något , man känner sig inte värderlös. Allt gå så sjukt bra. 
 
Se det här med min läggning igen innan så skrek massa personer bögjävel till mig och dom sa att jag var äcklig att jag hade en sjukdom för att jag var bög och dom ville typ spy på mig slå mig , men det gjorde dom aldrig som tur var. Dom skrek massa saker till mig och dom kollade jättekonstig på mig. jag tog åt mig som fan jag ville typ bara dö innan och jag kände typ bara varför finns jag , varför är jag bög varför har gud skapat mig så här. Jag kunde liksom inte acc det själv. Men först för några månade sen så började jag tänkar på ett annat sätt. Liksom vafan om dom nu tycker jag är äcklig,skabbig,vidrig att jag har en sjukdom osv så fine låt dom tycka det okej. Det är liksom inte dom som leva mitt liv eller ? Det är jag själv så lever mitt liv och jag gör vad jag vill med mitt liv. Jag kan ju erkänna att jag trivdes inte att vara gay i början men nu så känner jag bara fan vad nice asså jag våga vara mig själv . Hur många människor våga vara sig själv ? hmm.. jag vet inte många känns det som. Men I alla fall så mår jag så bra för att jag våga vara mig själv och jag jag trivs med mig själv och jag kommer aldrig i hela mitt liv ändrar på mig själv för att någon liten jävla patetisk fi**a säger åt mig att göra det.
 
Sen det här med mitt utseeende har jag verkligen tänkt på jättelänge och jag har kommit fram till ett svar , jag skiter totalt i om folk tycker jag är ful osv jag tycker att jag är helt okej . Ibland så bruka jag skriva ut på fb att jag är så jävla ful blablabla men det är förmodligen när jag har dåliga dagar. 
 

nya skor !

Eftersom att jag tyckte att jag var duktig på matten så gick jag och köpte nya converse, behövde verkligen det ;) 
 
 

gamla bilder på mig ;)

 

God morgon

God morgon jag vaknade jävligt tidigt idag redan kl halv 8, men jag kunde verkligen inte sova jag var för pigg för det. så jag gick ner och käkade frukost och så , sen så såg jag att det var fint ute så jag jag drog ut i solen och solade. Det kanske inte är sommar men man måste fan börja tidigt man vill ju fan inte vara vit när man sluta skolan. sluta skolan redan den 5 juni så man behöver ju lite färg innan man gå ut skolan ;)
 
 
 
 

Jag är inte korkad som alla tror

Asså det jobbigaste jag vet är när folk kommer fram till mig eller skriver till mig eller säger att jag är jävligt korkad! 
Det ligger till så här så läs detta så benöver ni inte tror att jag är det okej. 
 
Asså jag har alltid haft det jävligt jobbigt i skolan på grund av att jag inte har känt mig hemma där. Jag har alltid skitit i allt och jag har inte velat vara skärkilt smart och så jag har inte ens velat pluggat när vi ska har prov och så. innan var det så att jag alltid skrev av alla andra och tog all info från dom som var smartast. jag har liksom tyckt att det har varit jobbigt att vara smart. jag har tyckt att det har varit onödigt att plugga och jag har inte velat klassas som en jävla plugghäst.Jag har alltid tänkt att ah jag kommer klara det jag kommer få jobb eftersom att jag har utseendet och man behöver inte vara smart. Jag alltid lekt bort skolgången. När jag slutade 9 så hade jag verkligen inte världens bästa betyg om man säger så jag tror jag hade 5-6 IG och jag tänkte inte ens på att det skulle vara ett problem för mig. Men det blev det till slut. Mina kompisar pluggade aldrig och dom tyckte att det var konstigt att man skulle plugga så jag blev manopulärad.
 
Sen att jag alltid har haft problem i skolan och så är också för att jag fick reda på för 3-4 år sen att jag hade ADHD. jag fick göra en jävla massa tester och så och det tog jättemycket på mig för jag vill inte acc att jag hade den diagnosen. så jag har jättelätt för att bli okonscentrerad och det räker liksom att någon bara rör mig på så kan jag inte jobba längre. så jag är ganska trög det ta jättelång tid innan jag kan lära mig något som någon annan kanske lär sig på 1 timme. Men jag har jobbat jättemycket med det och jag har blivit bättre på det. Jag sköter skolan och så nu och jag är ganska smart om jag få säga det själv.
 
Jag spelar jävligt mycket att jag är korkad eftersom att folk reagera så jävla mycket på det. jag är inte korkad längre jag var det innan kanske men jag är inte det längre så snälla sluta reagerar så kommer jag sluta att spela dum i huvudet för det är så jävla kul att får eran uppmärksamhet.
 

Lördag !

Jag är så så jävla trött åke från stan kl halv 8 idag och jag kände verkligen att jag höll på att dö. 
och inte nog med det så skulle jag hjälpa mamma och pappa med massa saker så det blev ju helt jävla knas. 
Känner att jag behöver ta semester typ dubai i 3 veckor hade ju verkligen inte suttit fel eller vad säger ni.
 
 
Asså I morgon så måste jag verkligen plugga det finns verkligen inga men , men jag ska göra det först men jag ska göra det men jag göra bara detta osv, Måste verkligen sätta mig ner och plugga men jag har så jävla mycket att göra. Asså har typ massa prov och massa skit .... vet verkligen inte hur jag ska hinna med allting? 
 
 
 

Måste lätta på hjärtat

Asså jag känner att jag verkligen måste få skriva av mig lite! Idag så började jag och snacka om min sexuella läggning och vi undrade också varför jag inte har kommit ut att jag är bög för mina föräldrar? Asså jag kan svara på det här så jag inte behöver får fler frågor om det. Det finns många anledningar varför jag inte har sagt något ännu till mamma och pappa (mormor) och anledningen är att jag har fått uppfattningen att dom är homofober. Så jag känner inte att jag skulle vilja berätta det för dom, men nu har det gått så jävla många år och jag orka inte bära mer på mina axlar. Asså man kan säga att jag lever ett dubbel live och jag kan inte ens själv fatta hur jag har kunnat hålla det hemligt. Det ända jag vill är att kunna gå till mamma och pappa och säga ... Jag är bög jag gillar killar , jag killar kuk! Men jag våga inte säga det. Jag är rädd för hur dom ska ta det och jag är så jävla rädd också för att mamma och pappa ska bli besviken på mig. Mamma har alltid velat har barnbarn men det kommer hon aldrig får eftersom att sin son är bög och han kommer inte vilja knulla en fitta så det är ju lite sorligt. Pappa vet jag inte hur han skulle ta det, Asså pappa har alltid velat ha en dotter och tyvärr fick han inte det, han fick mig och ah det var ju synd att dom inte kunde adoptera en flicka istället. Min mormor hade förmodligen fått en hjärtattack och dött. Hon är nog den som hata bögar mest tror jag i familjen. Asså  dag det var inte så länge sen så satt hon och jag och min moster i soffan , så kom det något på reklamen att två killar skulle gifta sig och direkt så öppnar mormor käften och sa men fy fan hur kan dom visa sånt här på tv! Då kände verkligen jag hmm ska nog inte berätta det. Fast jag hoppas verkligen inte att mamma och pappa ta det fel, eftersom att dom har kämpat hur mycket som helst för att får mig. Liksom åka till Ukraina och adoptera en liten jävla bög unge det är fan inte det lättaste. Asså jag bruka sitta och tänka typ på hur dom ska reagera och så men jag får inte något bra svar på hur dom kommer reagera. Fast jag kommer säga det väldigt snart, jag ska börja med det svåraste först mamma och mormor eftersom att pappa åke till GBG snart så är vi hemma själva och då ska jag verkligen säga det till dom. Sen när pappa kommer hem så ska jag ta ut han på middag så ska jag säga det då till han. Dom har 2 val att göra det första är att fölora det dom har kämpa för så jävla länge , lagt hur mycket pengar som helst på att åka ner dit och prata med polisen och göra massa tester osv, eller val 2 att slänga ut mig ur huset fast om dom gör det så lovar jag alla att jag kommer ge dom så jävla mycket skuldkänslor för det är jag expert på. Jag vill bara kunna komma hem och känna att jag är mig själv. för varje dag jag kommer hem så känner jag typ att .. åhh nu kommer hem till mitt andra liv! Jag känner så och jag mår verkligen inte bra av det. Detta kanske låter helt cp men det ta jättemycket på mina krafter och mig psyke och jag håller på att ge upp snart. Fast jag vill inte ge upp och jag kommer inte ge upp för jag vill bevisa för mig själv att jag våga göra detta. Det kommer vara något av det jobbigaste jag har gjort i mitt liv, men det är en lärdom och jag kommer alltid att har med mig det i livet. Jag kommer vara så jävla stolt över att jag våga gå fram till dom och kolla dom i ögonen och säga Iam gay! jag är lycklig för att jag vågade komma ut för alla andra men nu är det jobbigaste kvar och jag ska klara detta så är det bara.

Städa min "walking in closet"

Kände att jag verkligen behövde städa lite i min Walking in closet ! 
Asså jag har jättemycket att fixa där inne så den är inte klar på långa vägar kan jag ju säga. Men jag behövde ändå städa där lite fixa hänga upp mina kläder och så. Har 1 till garderob som jag också har städat, Jag behöver snart en 3 garderob för jag shoppar för mycket det är som ett berorende typ men jag älskar det och jag tycker om det så det är värt det. 
 
Men I alla fall så kände jag att jag behövde städa lite så nu känns det väldigt mycket bättre ;) 
bara för det så ska jag gå och shoppa något fint till mig själv bara för att jag har varit duktig idag ;) 
 
 
 

Trött som fan

Jag är förmodligen den tröttaste människan på gjorden helt seriöst.
Jag har verkligen inte orkat göra ett skit på länge, jo jag var ute i fredag men efter det så var jag fan död som en sten. Det är så jävla mycket i skolan det är helt sjukt jag palla inte med skolan snart om jag ska vara ärlig.
Skolan ta över mitt liv och jag hinner inte blogga eller någonting alls som ni kanske har märkt. 
 
Men jag lovar verkligen att jag ska ändrar på det! ska städa mitt rum nu så vi hörs sen <3
 
 
 
 

Shopping today :*

 
2 lektioner sen fick jag ont i huvudet och drog hem, köpte i alla fall några små saker eftersom att jag hade haft prov idag och jag kände att jag behövde shoppa lite ;)

Tack Alla <3

Jag vill bara säga Tack så jävla mycket för att ni verkligen acc mig för jag är gay! 
Känns så jävla skönt att man inte behöver vara hatad och att folk kolla konstig på än osv, Asså det är självklart att alla inte acc det men dom flesta verka göra det och jag vill verkligen Tackar alla som typ älskar mig för den jag verkligen är och inte har lämnat mig bara för jag är annorlunda Kärlek till er <3 
 

RSS 2.0