nya bilder på mig !


Hände i klassrummet idag

 
jag vet inte om jag ska börja skratta eller gråta helt enkelt 

27 maj 2013

Ny vecka nya möjligheter ! Denna veckan började med att jag drog in till stan och tänkte fan vad jag är sugen på frukost så jag drog till 3G och fikade med mig själv och pluggade samtidigt så det var ganska skönt om jag ska vara helt ärlig. Sen kl 1 så drog jag på ett möte sen när jag var klar så hade jag jättelite tid kvar för jag skulle träffa svenska läraren för jag skulle få reda på svenska nationella provet om jag hade klarat det och det hade jag jag gjort så jag känner mig så sjukt stolt.Sen där efter så gick jag och köpte en morsdag present för jag kände mig så jävla elak som inte hade köpt något till mamma. Hon köper ju alltid till mig så jag tänkte vafan jag måste köpa något till henne så jag gick och köpte chocklad och en stor ros till henne. Det var i alla fall något :) 
 
 
Nu har jag precis kommit hem och snart ska jag sova en stund sen så ska jag plugga på mitt slutprov jag har i naturkunskap imorgon och jag hoppas verkligen att jag kommer klara det för jag vill verkligen det .
 
Men vi kan höras lite senare ikväll för jag ska göra ett videoinlägg då :)
 

Rökning

Asså jag har tänkt på detta jättemycket och jag har verkligen inte fått svaret ! 
 
jag har rökt i snart i 6 år och så och idag så ångrar jag verkligen att jag började , jag kan inte fatta hur dum jag var som började från början. Det var förmodligen grupptryck och jag känner verkligen att fan att jag inte sa nej från början. I alla fall jag har försökt att sluta många gånger jag har verkligen haft viljan flera gånger men sen så har det hänt saker så jag har tagit en cigg ändå osv. 
 
Inte nog med det så röker nästan alla mina kompis så då är det inte så jävla lätt att sluta hela ifall man är ute och dom röker. Asså jag vill verkligen sluta det vill vill jag verkligen men jag vet inte hur.
 
Men jag har nu legat i sängen 2 dagar och tänkt igenom detta så mycket och jag har kommit fram till en sak , att jag har verkligen bestämmt mig , jag är fullt medveten om att jag kommer får panik jag kommer vara sur som ett jävla as och jag kommer vara bitchig men jag vill verkligen sluta jag tycker inte det är gott längre och jag känner att det är tråkigt att röka. Det är fan bara äckligt att röka och jag förstör en jävla massa pengar som jag hade kunnat ha till annat fint .
 
sen så står det ju rökning dödar och jag är medveten om att jag kommer dör fotare eftersom att jag röker och jag vill liksom inte dö när jag är 30. 
 
så nu lägger jag ciggen på bordet och säger hejdå till dom. jag måste klara detta för min egena skull och ingen annans okej puss ;)
 
 

Morsdag

Hejsan ! 
 
Idag är det ju mammas dag med andra ord morsdag jag hade glömt att köpa något till henne men jag få fixa det nu i veckan istället så hon bli lite glad i alla fall. Med andra ord Grattis Mamma <3
 
Denna veckan har varit väldigt jobbig har hafr full upp hela tiden i skolan och jag har haft massa prov så nu denna veckan som kommer så kommer jag få reda på om jag har klara alla eller inte. Så jag hoppas verkligen att jag har klarat det för jag vill ta sommarlov med gottsamvete. 
 
Sen igår snackade jag med "W" jag kalla han det för jag känner att ni inte har behov att veta vem det är för då kommer det bara snackas om det och allt kommer blir förstört och jag vill verkligen inte det. Så sjukt underbar människor.
 
Idag så ska jag plugga Naturkunskap för jag har slutprov i det på tisdag och jag vill verkligen klara det ! Men vi lär höras sen så puss så länge <3 
 

MIn dröm tjej !

OM jag hade varit hetro och gillat tjejer så hade Inna varit min dröm tjej.
Hon har sjukt fin kropp älskar hennes ansikte,hår,tänder, hur hon rör sig och allting hon är min dröm tjej. 
så jävla sexig och snygg är hon ;) 
 
 
Fast nu är det ju så att killar ändå är min grej,men det är många som har frågat mig hur min dröm tjej ser ut så nu fick ni svaret ;) 
 
 
 
 

God Eftermiddag !

Hejsan På er alla ! 
 
Jag har ju sagt att jag ska försöka blogga när jag har tid och så och jag har lite kvar i skolan innan jag ta sommarlov. Men jag ska försöka att blogga så mycket jag bara kan och det har jag lovart er. 
 
Det har varit helt sjukt fint väder ute och as varmt men dock har jag varit sjuk och det har hindrat mig att inte kunna sola så mycket som jag har velat men jag har ändå fått färg på mig .
 
 
Jag blogga om en stund igen och då ska jag snacka lite Om ESC ;) <3
 
Här kommer fyra nya bilder 
 

17 Maj

Lägger ut lite bilder från idag sitter och vänta på några kompisar som ska hämta mig så hinner inte blogga så mycket ;) vi få höras imorgon istället ;) 
 

God eftermiddag 10 maj

Hejsan alla ! Jag känner mig förvirrad och lite konstig jag vet inte varför jag har lite för mycket att göra känns det som. Men jag ta inte tag i det och börja med allting jag har att göra. Skolan är ju det stora Ämnet i mitt liv just nu. Eller ah asså det ta ju allting på min fritid och så. Jag vill verkligen börja med det jag har verkligen vilja och så men jag orka liksom inte gå från sängen. Asså min hjärna vill plugga men min kropp vill inte hänga på så det bli jättesvårt. 
 
Sen känns det som att jag håller på att få panik helt seriöst denna veckan har jag hur mycket som helst och jag är så jävla rädd för att jag inte kommer klara det för då kommer jag få F och då kommer jag inte klara kurserna och jag vill typ börja gråta ibland.
 
 
Sen idag skulle jag träffa en också så jag få se hur det bli med det om det bli för sen så vet jag ju inte om det bli av  Men vill verkligen träffa den personen har längtat ett bra tag om jag ska vara ärlig . 
 
 
Sen ska jag ju på gymnastikläger imorgon och jag man ska typ sova över där och jag har ju som sagt as mycket läxor och så och jag kommer fan inte hinna någonting känns det som. Jag vet inte ens när det sluta i över morgon och ah jag få panik helt seriöst.
 
 

Summer :*

Känns fan som sommar ute så sjukt underbart <3 
 

Göra på ett annat sätt

Jag har suttit och tänkt nu varför jag behövde ta en bloggpaus och så , och jag kom fram till att jag inte behöver ha någon bloggpus. Jag måste bara strukturera upp hur jag ska göra med min blogg och mina läxor. För jag känner att jag vill verkligen blogga jag älskar att blogga och jag kommer alltid göra det så inget kan hindra mig till att inte göra det.
 
Så nu vet ni det att jag kommer blogga ändå även om jag har mycket läxor och så . Men jag kommer inte blogga lika mycket som jag gjorde nu eftersom att jag har så mycket läxor som jag har. Men jag kommer ändå försöka blogga ganska bra.
 
så fortsätt att läsa min blogg ;) <3 
 
 

Bloggpaus :(

 
På grund av att det är hur mycket som helst i skolan just nu eftersom att det är sommarlov snart, så känner jag att jag inte kan blogga så mycket som jag vill göra. Därför tänkte jag ta en bloggpaus på 3-4 veckor, eftersom att jag hinner verkligen inte blogga ett skit. Skolan sluta den 5 juni och jag hoppas jag kan börja blogga igen den 1 juni jag hoppas verkligen det. Men nu vet ni varför jag inte blogga på några veckor. Men jag kommer komma tillbaka så ni behöver inte vara oroliga eller tror att jag har slutat att blogga okej :) 
 
Vi hörs om några veckor hoppas jag på Puss och hej ha det bäst alla mina fina läsare <3

Nya bilder ;)


MEN OMFG

Asså helt seriöst nu det är många som har skrivit och frågat mig om videoinlägget som jag gjorde för 2 dagar sen är seriöst , Då menar jag det inlägget där jag sa att jag inte är fjortis. Asså tror ni helt seriöst att jag var seriös med det. Jag har verkligen inte emot fula människor eller vita människor.
 
Jag gjorde den videon pågrund av att det var 2 killar som ville att jag skulle göra den så jag gjorde den, Ni som känner mig vet mycket väll om att jag inte har emot fula människor eller vita. Alla människor är lika mycket värda , precis som jag är lika mycker värd för att jag är gay okej.
 
så nu fick ni svaret på den frågan och sluta att tror att jag är dum i huvudet för det är jag verkligen inte ! 
 

berätta för föräldrarna om min läggning

 
Här kommer ett videoinlägg där jag berätta hur jag berättade för mamma och pappa att jag var gay , 
det känns så jävla skönt att kunna vara öppen med att man gilla killar!
tack alla som finns där för mig <3 

Gymnastik <3


 

JAG ÄR INTE FJORTIS ASSÅ

 
 
Asså OMG jag är inte fjortis liksom Okej ! 

Solat precis ;)

har precis varit ute och solat och jag tycker det är så jävla underbart jag bli lycklig av solen ;) 
 

God dag

God dag ! 
 
vaknade upp och hade sjukt jävla ont i huvudet så jag kände att jag inte pallade att gå i skolan så jag ringde och sjuktanmälde mig. jag gick och la mig direkt eftersom jag hade så jävla ont i huvudet och sov några timmar till och när jag vaknade så var allt över. 
 
Har varit ute med hunden också och lite så och nu måste jag verkligen städa min mamma döda mig annars
 

Vara utan bank kort i 1 månad

Jag Kommer förmodligen ångrar det så jävla mycket om några dagar men jag känner att det är bäst för mig om jag gör såhär ! 
 
Jag har bestämmt att Från och med imorgon eller ah redan ikväll innan jag gå och lägger mig så ska jag lämna mitt bank kort eller ah jag har 2 st så jag ska lämna ifrån mig båda mina bank kort till mamma som hon ska hålla i ungefär i 1 månad så jag kommer får tillbaka dom den 3 juni, Varför jag gör såhär är på grund av att jag vill lära mig att tänka på pengars väder och jag måste få ett slut på mitt beroende på att shoppa, ute och käka ute varje dag fika sola köpa cigg osv. jag vill veta hur det känns att inte har några pengar på en 1 månad och jag vill lärar mig att inte käka ute varje dag och så. 
 
jag har kanske ätit i skolan högst 5 gånger detta året som jag har gått i 2 och jag vill kunna lära mig att kunna äta i skolan och inte ut och käka eller fika eller shoppa eller köpa cigg osv.
 
Jag lägger ungefär 500 varje vecka på cigg + att jag äter ute varje dag och då bli det kanske 1400 kr och sen så sola jag och shoppa också och jag vill inte hålla på så längre. 
 
 
Så jag ska lämna mina kort och alla pengar jag har till mamma och jag ska ber henne att hon inte ge mig dom även om jag skriker och skäller ut henne och jag ska inte fråga henne på pengar och det gäller pappa och mormor också. Så det ska bli kul att se hur mycket jag kommer spara och så ge mig ett lycka till :) 
 
 
 
 

En GÅNG för alla nu

jag tror verkligen inte att ni har fattat vad jag har förläggning och jag ska förklara välidgt noga nu så ni inte behöver fråga fler gånger, det är sjukt jävla störande när jag har sagt det 1000 gånger till er men ändå så frågar ni. 
 
Jag är GAY G A Y förstår ni det och inte bi eller hetro. Jag har också fått frågan varför sa du att du var bi i början men har ändrat dig till gay nu? Asså det är så här ! Att I början när jag inte vågade komma ut med att jag var gay eftersom att jag trodde att alla skulle hata mig sjukt mycket alla skulle tycka att jag var äcklig ingen skulle vilja vara med mig osv så sa jag att jag var bisexuell eftersom att du låter mer "normalt" eftersom att man både gilla killar och tjejer då trodde jag att det skulle bli lättare för mig. Och ja det blev lättare och så alla acc det och det var inget problem med det. Eller ah alla acc det ju dock inte men dom flesta gjorde det. Sen så gick det lång tid och jag funderade och funderade och tänkte hmm är jag gay eller inte? så jag fick helt enkelt sitta och tänka på den frågan och det tog väldigt länge innan jag fick svar på frågan jag hade ställt mig. Idag så känner jag typ att varför sa jag inte bara som det var att jag var gay, men problemet var hur folk skulle reagera och tycka och tänka om mig. Men idag så skiter helt och hållit i vad folk tycker och tänker om mig eftersom att jag känner att jag är den jag är och om någon ogilla mig för att jag har en annan läggning så är dom bara jävligt konstiga och helt efterbliven. Vem har sagt att man ska tycka om läggningen bara man tycker om personen och inte ta på den som inte är gay så är allt fine liksom eller ? 
 
 
En grej till er hetrokillar ni behöver inte tror att man ska hålla på att äcklar sig och hålla på och ta på er bara för man gilla samma kön, Jag skulle aldrig få för mig att börja taffsa på någon random kille eller om det är någon av mina kompisar kompisar osv, så snälla killar var inte rädda för bögar dom ska inte knulla er i röven eller suga av er. Bögar är också människor och dom behöver också respekt lika mycket som hetrosexuella okej ! 
 

Ni är underbara


videoinlägg sexställningar ;)

 
 
Olika sexställningar jag bruka använda när jag har sex ;)

Naket är det okej !

En grej jag verkligen har tänkt på är att varför skulle man inte kunna lägga ut nakenbilder utan att man får dåliga kommentarer och så. Om man nu vill visa upp sig så är det väl en egena problem och ingen annas eller ? jag tycker bara det är fint om man våga visa upp sig ochså. Det tyder på att man våga stå för den man är och att man har ett bra självförtroende.
 
Sen det här med porrfilm också jag hade lätt kunnat vara med i porrfilm jag hade kunnat jobba som porrstjärna helt seriöst.Alla tycker det är så fult och äckligt och dåligt att man ska visa upp sig och så men jag tycker bara det är bra att visa för människor att man våga göra det. 
 
Jag har liksom spelat in en egenporr film och jag hade ju lätt kunnat lägga ut den på intenet och tjänat as mycket pengar på det. jag hade till och med kunnat lägga ut den på bloggen! men personen jag hade det med hade nog inte tyckt om att jag hade lagt ut när vi hade sex så jag hoppa över det :) 
 
Men tillbaka till nakenbilder och att visa upp sig och så jag tycker fan det är helt sjukt att man inte kan få göra det utan att någon eller några idioterska klaga som fan. HALLÅ alla människor ser likadana ut utan kläder om ni förstår hur jag menar. 
 
 
 
 

Så underbart

Det är så skönt ute och jag verkligen älskar sverige just nu ! 
så sitter ute och ha det bra ;)
 
 

Underbart väder ute !

 
kände för att gå ut och ta lite bilder för det är så sjukt jävla fint väder ute <3 

1 maj

God morgon Börja 1 maj med att äta frukost ute så sjukt väder idag, det bli att sola idag så jag får lite färg på mig ;) vi få höras sen puss alla! 
 

RSS 2.0