Förlåt Förlåt

Hejsan ! 
Förlåt för den mycket dåliga uppdateringen, har helt enkelt inte orkat att blogga och inte haft lust heller tror jag. Jag har ju praktik i småland och varje gång jag kommer hem så är jag så jävla trött eller så gör jag något annat. Fast jag har haft tid lite att blogga men jag har gjort annat på datan istället. Men jag känner att jag har för mycket i huvudet som jag vill förmedlar så jag kommer uppdatera mer och det lovar jag verkligen . Just nu sitter jag och kolla på tv med mamma. Men jag ska förmodligen sitta framför tv hela dagen för jag är typ helt död känns det som . 
 
 
Jo förresten det är ju 2 Advent hmm fan vad fort det gå Snart jul och allting . 
 
 

Vinterbilder ;)

 
 
 
 
 
 
Lite bilder från igår glömde att ladda upp dom igår. Men nu kommmer dom ;) 
 
 

1 Advent och snö

God förmiddag När jag vaknade upp idag så kollade jag ut och trodde inte att det var sant , Det var massa snö ute. Jag älskar snö det är det finaste jag vet och jag bli så lycklig när det kommer snö. Inte nog med det så är det 1 advent idag också och det blev så bra att snön kom inatt och idag för jag tycker verkligen att det ska vara snö i advent annars är det ingen redig advent tycker jag.Sitter just nu och kolla på tv och dricker varm oboy så det är skönt. Men ska dra ut sen och ta lite kort som jag ska lägga ut på bloggen sen som ni kan kolla in sen ;)
Vi hörs sen 
 
 

Lite bilder

ville gå ut en stund så tog med mig min kära kamera och tog lite bilder , här kommer dem ;) 
 
 
 
 
 
 

1 december redan

Det känns så konstig att det redan är första december. Jag kom ihåg i sommars som om det vore igår ilksom och det är ju nästan ett halv år sen det var sommar typ. Men jag gilla December sjukt mycket så det gör inget att det är december redan nu.När jag vaknade idag så såg jag att det var lite snö som hade kommit så det är också underbart att det är på väg hit. När det är första December så få man ju öppna sin chokladkalender I love it hihi. Jag skiter om jag är för "gammal" jag älskar chokladen  MUMS. så jag gick och köpte 2 st till mig själv.Så jag har öppnat första luckan. 
 
 
Ska fixa mitt rum Idag också städa och blabla, känner att jag kan inte leva här inne annars.  vi hörs sen ;)
 
 
 
 
 

RSS 2.0